1
  • -5%
  • 5%

Esențe Karmice ( floral ) set de 10 -- 10 ml

370,50 lei
390,00 lei
Cu TVA
Set de 10 esențe karmice, câte 1 flacon din fiecare.

Esențele Karmice sunt un set puternic de esențe florale care pot ajuta la deschiderea ușilor interioare și vă pot duce direct în inima unei probleme, promovând o eliberare rapidă a oricărui model de credință inconștient care vă reține.
Simple și ușor de utilizat, acestea se leagă direct de cele șapte grupuri de personalitate identificate de Dr Edward Bach și anume:
Anxietate
Incertitudine
Singurătate
Hipersensibilitate 6.
Descurajare și disperare
Preocupare exagerată pentru bunăstarea celorlalți.

Cum se utilizează esențele karmice?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toată transformarea posibilă să se simtă completă.
În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați. De exemplu, câteva picături de Trandafir roz, fie luate pe limbă, fie difuzate în câmpul auric în timpul unei ședințe de vindecare, pot fi de neprețuit pentru a ajuta la eliminarea vechilor temeri.

Nu recomandăm administrarea de Esențe Karmice copiilor cu vârsta sub 12 ani.
Ce este karma?
Ceea ce numim Karma este de fapt rezultatul principiului universal de cauză si efect care funcționează în viața noastră. În termeni simpli, acest principiu ne asigură că universul ne întoarce exact ceea ce noi dăm în viață, fie că este pozitiv sau negativ. În esență, acesta este un proces de echilibru și corectitudine care este conceput pentru a ne permite să învățăm din experiențele noastre și să recunoaștem puterea pe care gândurile, credințele și emoțiile noastre o au în crearea realităților noastre personale și colective. Din nefericire, pentru că nu am înțeles acest principiu în trecut, am presupus că cauza oricărei dificultăți din viața noastră se află în afara noastră, permițând acumularea unor cicluri repetate de comportamente negative. Aceste tipare sunt adesea descrise ca fiind 'karmice', deoarece originile lor sunt adânc îngropate în experiențe vechi, care, deși nu mai sunt conștiente, continuă totuși să ne dirijeze viața. Tot ceea ce ne este necesar pentru a schimba aceste tipare și pentru a elibera 'karma', este pur și simplu conștientizarea și transformarea convingerilor care stau la baza acestora, astfel încât să putem face noi alegeri.
Te rugăm să reții: Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să depozitați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc. 

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

3501

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

264

Continut ml:

10

Esențe Karmice ( floral ) set de 10 -- 10 ml

390,00 lei 370,50 lei