1
  • -7,5%
  • 7,5%

Set de diapazoane Cosmic Octave -- 17-21 cm

1.540,13 lei
1.665,00 lei
Cu TVA
Set de 11 diapazoane ponderate, bazate pe lucrările lui Hans Cousto, acordate în cadrul unei marje de deviație de ±0,25%.
Material: Aluminiu.


Aceste diapazoane rezonează cu orbita fiecărei planete din sistemul nostru solar – Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, dar și cu Luna și Soarele. Planetele din sistemul solar imprimă un impact semnificativ asupra vieții oamenilor. Influențele planetare pot fi observate și în afacerile noastre de zi cu zi. Razele cosmice care ajung pe Pământ de la planete sunt absorbite de corpul nostru și sunt transformate într-o energie electrică. Această energie este apoi radiată sub forma gândirii și acțiunilor noastre. Diferite persoane radiază diferite niveluri de sarcini/vibrații electrice, în funcție de gradul de raze cosmice absorbite de ele.

Frecvențele planetelor sunt derivate din diametrul, circumferința, viteza de rotație, perioada orbitală și mulți alți factori. Fiecare diapazon este acordat în așa fel încât să corespundă frecvenței fiecărei planete, Soare sau Lună. Fiecare diapazon ne poate aduce beneficii în mai multe moduri. Potențialul de vindecare este enorm, nu numai pentru ființele umane, ci pentru întreaga viață.

Este bine de știut: Toate diapazoanele Chakra Set, cu excepția celor pentru chakrele Inimii și Coroanei, se află în acest set. Așadar, adăugând diapazoanele Chakra Inimii si Coroanei din Setul Chakra, veți avea atât un Set Planetar, cât și un Set Chakra!

Cele 11 diapazonuri de acordaj se bazează pe:

Soare - 126,22 Hz (De asemenea, pentru Plexul Solar/Manipura) - Galben -Verde - Leu ,casa a 5-a: promovează generozitatea, deschide inima, stimulează creativitatea, promovează strălucirea din interior, sporește conștiința de sine și expresia de sine, promovează încrederea în sine, înțelegerea voinței proprii și ajută la găsirea scopului fiecăruia. Meditația realizată în acest ton va conduce la o stare dincolo de bine și rău, de rușine și vinovăție, dincolo de spațiu și timp, de cunoaștere și înțelepciune.

Lună - 210,42 (și Sacru/Svadhisthana) Portocaliu - Rac , casa a 4-a: stimulează energia sexuală, susține comunicarea erotică, pentru femeie este bun pentru reglarea menstruală, în general tulburări ale glandelor și ale sistemului limfatic, favorizează aprecierea casei si familiei, deschide experimentarea naturii, descoperirea aspectelor inconștiente mai profunde ale propriei persoane, îmbunătățește intuiția.

Mercur - 141,27 Hz (și pentru Gât/Vishuddha) - Albastru-verde - Gemeni , casa a 3-a: ajută centrul vorbirii și principiul comunicativ-intelectual, facilitează predarea, deschide receptivitatea la primirea & înțelegerea mesajelor, deschide spre cunoaștere și gânduri clare.
Venus - 221,23 Hz (de asemenea pentru ochiul al treilea/Ajna) – Roz/Verde deschis - Balanță ,a 2-a si a 7-a casă: Ținând un diapazon cu tonul lui Venus pe Ochiul al treilea lasă să pătrundă un mare flux de energie de iubire și favorizează armonia interioară, promovează estetica și aprecierea frumuseții, pune în contact cu energia Zeiței și senzualitatea, restabilește echilibrul, îmbunătățește relațiile interpersonale, descoperirea atributelor feminine.

Pământ - 194,18 Hz (de asemenea, Rădăcina/Muladhara) - Portocaliu-roșu – centrul zodiei: te aduce în armonie cu natura și cu tine însuți. Un punct foarte eficient (care corespunde primei chakre) este coccisul. Punctul cel mai de jos al coloanei vertebrale este punctul de plecare al lui kundalini. Stimularea acestui punct dă putere lui kundalini. Întregul corp va fi energizat și vă veți simți mai treaz și mai viu, mai puternic și mai energic. Este indicat să folosiți acest lucru dimineața, ajută să ne punem în relația corectă cu Pământul. Foarte puternic pentru a tonifia pe punctele de acupunctură ale Pământului.

Marte - 144,72, Albastru - Berbec ,casa I: susține forța voinței și energia concentrată, stimulează idei noi, promovează exprimarea de sine, încurajează noile începuturi, creează vitalitate și vigoare, încurajează mișcarea înainte și afirmarea de sine, descoperirea atributelor masculine.
Jupiter - 183,58, Roșu - Săgetător , casa a 9-a: ajută la puterea creativă și la construcția continuă, primind cu bucurie intrarea energiilor superioare, încurajează călătoriil si descoperirea, favorizează optimismul și încurajează morala și etica.

Saturn - 147,85, Albastru - Capricorn, casa a 10-a: sprijină capacitatea de concentrare, procesul general de dobândire a conștiinței și arată foarte clar orice legături karmice. Aduce structură și ordine. încurajează reevaluarea și autodisciplina, o conexiune mai profundă cu cristalele &; pietrele prețioase, aduce spiritul în formă, încurajează structura, promovează angajamentul.

Uranus - 207,36, Portocaliu - Vărsător , casa a 11-a: susține puterea surprizei și a reînnoirii, are putere primordială și erotică. Stimulează autodescoperirea și autoexprimarea, susține procesul de individualizare, promovează detașarea și o perspectivă mai universală.

Neptun - 211.44, Portocaliu - Pești ,casa a 12-a: ne aprofundează înțelegerea misticismului, ajută la intrarea în contact cu viețile trecute, promovează visele, imaginația și intuiția, aprofundează meditația, încurajează transcendența, îmbunătățește experiența viselor.

Pluto - 140,25, Albastru-verde - Scorpion,casa a 8-a: responsabil pentru integrarea în anumite structuri ale societății, sprijină transformarea și transmutația, ajută la găsirea puterii autentice a fiecăruia.

Diapazon cu greutate ( ponderate )
Acestea funcționează mai mult la nivel fizic.
Se poate simți vibrația mai puternic si la un nivel mai profund, atunci când tija sa este plasată pe corp. Acest lucru se datorează greutăților de la capătul fiecărui pinten.
Sunetul durează mai mult, dar este mai moale, mai difuz.
Sunt mai grele .
Sunt mai scurte în lungime decât aceeași instrument de tip neponderat.
Acestea sunt excelente pentru a fi utilizate pentru ameliorarea durerii, reducerea inflamației și inducerea relaxării.
În mod normal, sunt plasate pe corp sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se poate pur și simplu să le batem pe palma mâinii sau să folosim activatorul de diapazon.
Diapazonul cu greutăți are o greutate rotundă la capătul fiecărui vârf.

Diapazon fara greutate( neponderate)
Aceste diapazoane funcționează mai delicat, la un nivel subtil.
Ele se mișcă într-o mișcare mai mică din punct de vedere fizic. Senzația de vibrație este mai subtilă, atunci când tija sa este plasată pe corp.
Sunetul nu durează la fel de mult, dar este mai ascuțit ,mai cristalizat.
Sunt mai ușoare în greutate.
Sunt mai lungi în lungime decât instrumentele de tip ponderat
Acestea sunt excelente pentru a fi folosite pentru echilibru mental și emoțional, îmbunătățirea câmpului energetic, îmbunătățirea sănătății fizice și promovarea înălțării spirituale, ajutând la crearea armoniei interioare și a plenitudinii.
Se plasează în jurul corpului sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se pot bate ușor două furci împreună sau se pot lovi pe activatorul de diapazon.
Capetele neponderate sunt drepte.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

19030

Fisa tehnica

Marime cm:

20-30

Marime cm:

17-21

Greutate totala gr.:

1176

Material:

Aluminiu

Set de diapazoane Cosmic Octave -- 17-21 cm

1.665,00 lei 1.540,13 lei