0
  • -7,5%
  • 7,5%

Chao Gong ( calitate superioară )-- 70 cm

3.459,50 lei
3.740,00 lei
Cu TVA
Acest gong are o greutate mai mare decât celălalt gong chao pe care îl vindem de aceeași mărime.
O calitate mai bună, cu un sunet și mai bogat.

Bătătorul de gong este inclus gratuit.
Vă recomandăm să comandați și o geantă de gong, pentru un transport și o depozitare în siguranță.

Vă rugăm să rețineți: Aceste gonguri pot avea mici 'bășici' pe suprafața lor, acest lucru nu poate fi 100% evitat pentru gongurile făcute manual. Acesta este un fenomen normal, nu este o gaură sau o adâncitură, este o bulă a cuprului topit și nu afectează sunetul sau durata de viață a gongului.

Chao gong
Gongul Chao este fabricat din cupru electrolitic și staniu. Este aproape plat, cu excepția marginii, care este întoarsă în sus pentru a forma un cilindru puțin adânc. La un gong de 10" (25 cm), de exemplu, marginea se extinde până la aproximativ jumătate de inch perpendicular pe suprafața gongului. Suprafața principală este ușor concavă atunci când este privită din direcția în care este întoarsă janta. Punctul central și marginea unui gong Chao sunt lăsate acoperite pe ambele părți cu oxidul de cupru negru care se formează în timpul fabricării gongului. Restul gongului este șlefuit pentru a îndepărta acest strat.
Cel mai vechi gong Chao provine dintr-un mormânt descoperit în situl Guixian din Regiunea Autonomă Guangxi Zhuang din China. Acesta datează de la începutul dinastiei Han de Vest. Erau cunoscuți pentru tobele lor foarte intense și spirituale în ritualuri și întâlniri tribale.
În mod tradițional, gongurile Chao erau folosite pentru a deschide calea oficialilor și procesiunilor importante, la fel ca o sirenă de poliție din zilele noastre. Uneori, numărul de lovituri ale gongului era folosit pentru a indica vechimea oficialului. În acest fel, doi oficiali care se întâlneau pe neașteptate pe drum știau înainte de întâlnire care dintre ei trebuia să se închine în fața celuilalt

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

4.093,13 lei


116322/2

Fisa tehnica

Marime cm:

70

Greutate totala gr.:

6800

Material:

Bronz

Chao Gong ( calitate superioară )-- 70 cm

3.740,00 lei 3.459,50 lei