0
  • -7,5%
  • 7,5%

Ulei de masaj ayurvedic Holy Lama Everfresh -- 100 ml

64,75 lei
70,00 lei
Cu TVA
Uleiuri de pătlagină, portocală și patchouli.
Holy Lama Naturals Ayurvedic Massage Oil Everfresh ajută la a fi ager și determinat în gândire.
Bun pentru a echilibra și pacifica “Pitta Dosha” și pentru a experimenta un efect de răcire si netezire.


INCI: Ulei de semințe de Helianthus Annuus, ulei de semințe de Sesamum Indicum, ulei de Cocos Nucifera, ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, ulei de semințe de Simmondsia Chinensis, tocoferol, ulei de fructe de Citrus Nobilis, ulei de Citrus Aurantium Dulcis, ulei de frunze de Pogostemon Cablin, Linalool, D-Limonene, Citral, Citronellol, Geraniol.


Produsele Holy Lama sunt fabricate predominant din ingrediente naturale, evitând utilizarea de substanțe chimice dure sau sintetice. Produsele lor de îngrijire corporală sunt vegane, fără OMG, realizate manual și nu sunt testate pe animale.
Când este posibil, Holy Lama folosește materiale sustenabile pentru ambalaje. În timpul fabricării, se produce mai puțin de 1% deseu, iar acestea sunt folosite drept combustibil sau hrană pentru vite, astfel încât amprenta de carbon este excepțional de scăzută!
Materia primă utilizată pentru fabricare provine în principal de la fermierii locali din Kerala și din restul Indiei, bazându-se pe peste șapte decenii de relații puternic stabilite cu fermierii. Afacerea funcționează pe principiul "fără credite", ceea ce înseamnă că toți fermierii și furnizorii de materii prime sunt plătiți imediat. Fabrica plătește salarii echitabile personalului și prețuri corecte fermierilor.

Holy Lama Naturals este recunoscută în Kerala ca fiind o întreprindere pentru femei aprobată de guvern, unde peste 80% dintre lucrătorii fabricii sunt femei. Cele mai multe provin din medii defavorizate (de exemplu, văduve sau părăsite de partener) și li se oferă o șansă de a prospera (din nou) lucrând la Holy Lama Naturals.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

64,75 lei
64,75 lei


22227

Fisa tehnica

Ambalaj:

Sticla de plastic

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

119

Continut ml:

100

Ulei de masaj ayurvedic Holy Lama Everfresh -- 100 ml

70,00 lei 64,75 lei