2
  • -7,5%
  • 7,5%

Mala Rudraksha cu 108 mărgele și ciucure roșu -- 1 cm

97,13 lei
105,00 lei
Cu TVA
Cu 5 semințe de Rudraksha mukhi. Cu 5 semințe de Rudraksha mukhi.
Din cauza variațiilor naturale, culoarea, dimensiunea și forma semințelor Rudraksha pot varia.

Rudraksha (Elaeocarpus ganitrus) este darul divin al Domnului Shiva în beneficiul umanității. Rudraksha înseamnă "Lacrimile lui Rudra" (Domnul Shiva); sunt cele mai sfinte obiecte cu puteri mistice. Timp de mii de ani, oamenii au folosit aceste mărgele pentru a obține beneficii spirituale, materiale și medicinale. Se crede că cel care poartă Rudraksha este neatins de păcate și este protejat de orice negativitate. S-a constatat că proprietățile electromagnetice naturale ale mărgelelor sfinte Rudraksha îmbunătățesc concentrarea, atenția și rezistența mentală. Conform scripturilor ayurvedice, purtarea Rudraksha poate avea efecte pozitive asupra inimii, nervilor și este bună pentru a scuti o persoană de stres, depresie, anxietate, palpitații, tensiune arterială ridicată. Pentru căutătorul spiritual, aceasta este o binecuvântare deghizată, deoarece purtătorul de Rudraksha este capabil să atingă obiectivele mai repede; de asemenea, efectele ritualurilor vor fi de zece ori mai eficiente.

Șirul de mărgele este folosit în principal pentru a număra mantrele repetate. Deci, de fapt, servește aceluiași scop ca și un rozariu. Mărgelele realizate din pietre semiprețioase, perle, semințe de bodhi sau lemn pot servi la tot felul de scopuri, cum ar fi numărarea oricărui tip de mantre sau alte forme de rugăciune, plecăciuni, plimbări și altele asemenea. Cordonul este același pentru fiecare mala și ar trebui să fie alcătuit din nouă fire, simbolizându-l pe Buddha Vajradhara și pe cei opt Bodhisattva. Mărgeaua mai mare de la capăt reprezintă înțelepciunea, realizarea golului, iar mărgeaua cilindrică de deasupra mărgelei mari simbolizează golul însuși. Împreună, ele simbolizează triumful asupra tuturor adversităților.

Mala cu 108 mărgele se folosește în timp ce se recită sau se cântă mantrele. 108 este numărul ideal pentru toate tipurile de scopuri. Este important ca gândurile noastre să fie pure în timp ce recităm sau cântăm mantra. Mantra este utilizarea practică a puterilor secrete care ne pot ajuta în progresul nostru. Mantra înseamnă o colecție de litere din alfabet. Efectul se va produce prin repetarea mantrei de mai multe ori; aceasta devine mai profundă pe măsură ce se continuă această recitare. Esențial este sunetul care se produce în timpul recitării. Acest sunet creează o amprentă spirituală unică asupra persoanei care recită. Se spune că o mantra este ca o ființă umană; există diferite etape prin care trebuie să treacă înainte de a ajunge la efectul final: "Purificarea impresiilor mentale." Există diferite mantre cu o putere potențială inerentă; acestea pot fi transferate personal doar de la Maestru la inițiat. Acestea sunt așa-numitele "Siddha Mantras". Unele Mala au două dispozitive de numărare cu imagini ale lui Vajra și Bell. În budism, semnificația simbolică a acestor imagini este "metoda și înțelepciunea, principiul masculin și cel feminin"; Osul animalului simbolizează starea trecătoare a tuturor ființelor. Aceste dispozitive de numărare sunt folosite în timp ce se face o retragere, recitând 100.000 de mantre.
Se recomandă să se păstreze Mala într-o pungă Mala, pentru a-i proteja energia. Este disponibil și un contor Mala lamtra, f.i. pentru a marca 7 sau 21 de mărgele.
.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

2387

Fisa tehnica

Marime cm:

±1

Greutate totala gr.:

47

Mala Rudraksha cu 108 mărgele și ciucure roșu -- 1 cm

105,00 lei 97,13 lei