0
  • -7,5%
  • 7,5%

Mala Labradorit , 108 mărgele + pungă de brocart -- 0.6 cm

240,50 lei
260,00 lei
Cu TVA
Labradoritul este o piatră cu culori frumoase care protejează și întărește aura. El ajută să renunți la vechile tipare de gândire și să devii neeligibil pentru proiecțiile negative ale celorlalți. Susține un câmp energetic stabil, previne scurgerile de energie. Persoanele extrem de sensibile beneficiază de purtarea labradoritului atunci când trebuie să se afle într-un mediu aglomerat de asemenea, labradoritul ajută la a fi în contact atât cu dimensiunea lumească, cât și cu cea spirituală. Pentru șamani și alți vindecători, este o piatră de protecție care îi ajută să 'călătorească'în siguranță între diferite tărâmuri. (*)

Șirul de mărgele este folosit în principal pentru a număra mantrele repetate. Deci, de fapt, servește aceluiași scop ca și un rozariu. Mărgelele realizate din pietre semiprețioase, perle, semințe de bodhi sau lemn pot servi la tot felul de scopuri, cum ar fi numărarea oricărui tip de mantre sau alte forme de rugăciune, plecăciuni, plimbări și altele asemenea. Cordonul este același pentru fiecare mala și ar trebui să fie alcătuit din nouă fire, simbolizându-l pe Buddha Vajradhara și pe cei opt Bodhisattva. Mărgeaua mai mare de la capăt reprezintă înțelepciunea, realizarea vidului, iar mărgeaua cilindrică de deasupra mărgelei mari simbolizează vidul însuși. Împreună, ele simbolizează triumful asupra tuturor adversităților.

Mala cu 108 mărgele se folosește în timp ce se recită sau se cântă mantrele. 108 este numărul ideal pentru toate tipurile de scopuri. Este important ca gândurile noastre să fie pure în timp ce recităm sau cântăm mantra. Mantra este utilizarea practică a puterilor secrete care ne pot ajuta în progresul nostru. Mantra înseamnă o colecție de litere din alfabet. Efectul se va produce prin repetarea mantrei de mai multe ori; aceasta devine mai profundă pe măsură ce se continuă această recitare. Esențial este sunetul care se produce în timpul recitării. Acest sunet creează o amprentă spirituală unică asupra persoanei care recită. Se spune că o mantra este ca o ființă umană; există diferite etape prin care trebuie să treacă înainte de a ajunge la efectul final: "Purificarea impresiilor mentale." Există diferite mantre cu o putere potențială inerentă; acestea pot fi transferate personal doar de la Maestru la inițiat. Acestea sunt așa-numitele "Siddha Mantras". Unele Mala au două dispozitive de numărare cu imagini ale lui Vajra și Bell. În budism, semnificația simbolică a acestor imagini este "metoda și înțelepciunea, principiul masculin și cel feminin"; Osul animalului simbolizează starea trecătoare a tuturor ființelor. Aceste dispozitive de numărare sunt folosite în timp ce se face o retragere, recitând 100.000 de mantre.

* Informațiile de mai sus nu au fost recunoscute științific, ci se bazează pe experiențele și rezultatele utilizatorilor și terapeuților. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați întotdeauna un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

217,38 lei
185,00 lei
212,75 lei
282,12 lei
314,50 lei
231,25 lei
382,50 lei
231,25 lei
305,25 lei
254,38 lei


2506

Fisa tehnica

Marime cm:

±0.6

Greutate totala gr.:

48

Mala Labradorit , 108 mărgele + pungă de brocart -- 0.6 cm

260,00 lei 240,50 lei