1
  • -7,5%
  • 7,5%

Pandantiv din piatră chakra Gomati rotund -- 4cm

46,25 lei
50,00 lei
Cu TVA
Pandantiv chakra din piatră Gomati. Se livrează fără cordon.
Acesta este un produs natural, astfel încât dimensiunea, forma și culoarea variază și pot fi diferite de imaginea prezentată.


Pietrele chakra Gomati își datorează numele locului în care au fost găsite inițial: râul Gomati din India. Este o piatră de culoare albă, cu cercuri mici, care se învârt ca o chakra. Ele sunt considerate a fi un simbol al zeiței hinduse Lakshmi. Se spune, de asemenea, că Gomati Chakra seamănă cu Sudarshan Chakra, discul pe care lordul Krishna îl ține în mână. Potrivit multor Vaishnava și tradiției orale din nordul Indiei, pietrele Gomati au făcut parte cândva din palatele Domnului Krishna din Dwarka (India). Ele au fost folosite pentru a împodobi pereții și podeaua multor palate ale lui Sri Krishna.

Beneficii ale pietrei Gomati chakra:
Vindecare: Piatra Gomati chakra este cunoscută ca fiind o piatră de vindecare puternică, pe mai multe niveluri. Este renumită pentru rezolvarea problemelor personale din viața de zi cu zi, cum ar fi certurile dintre soți și soții. Purtarea unei pietre gomati chakra în jurul gâtului vă întărește aura, spațiul energetic personal. Ca urmare, vă veți simți mai echilibrat și mai puțin deranjat de stimulii din lumea exterioară.
Prosperitate: Se crede, de asemenea, că persoanele care posedă pietre Gomati Chakra vor fi binecuvântate cu bani, sănătate și prosperitate. Purtați cu dumneavoastră o piatră gomati chakra pentru a avea succes în afaceri, la un interviu de angajare sau la un examen.
Protecție: Pietrele Gomati chakra aduc noroc casei tale și vizitatorilor acesteia, atunci când sunt păstrate în cele patru colțuri ale casei sau în fiecare cameră. Ele acționează ca o piatră de protecție pentru casă și curăță energiile negative prin creșterea vibrațiilor pozitive oriunde sunt așezate acestea. Dacă sunt atârnate lângă intrarea ușii, împiedică persoanele negative să intre în casă.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante14190

Fisa tehnica

Marime cm:

±4

Greutate totala gr.:

20

Material:

Coajă

Pandantiv din piatră chakra Gomati rotund -- 4cm

50,00 lei 46,25 lei