2
  • -7,5%
  • 7,5%

Sferă de cristal Feng-Shui violet -- 4 cm

23,13 lei
25,00 lei
Cu TVA
Cristalele curcubeu aduc lumină și viață în casa ta! Lumina soarelui va fi fragmentată prin numeroasele fațete, în culorile curcubeului, proiectate și dansând în întreaga încăpere. Dacă doriți să vă amenajați casa în conformitate cu Feng Shui, aceste cristale sunt o necesitate. Chiar și cele mai dificile colțuri pot fi 'sparte' prin agățarea câtorva dintre aceste cristale.
Agățați cristalele în orice fereastră însorită i. Încercați doar aceste Sun Catchers și lăsați-vă fermecați de culorile mereu schimbătoare!

Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care ne învață cum factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață, sau de lucru, în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

18,50 lei
Sferă de cristal Feng-Shui -- 4 cm
18,50 lei
18,50 lei


16516/2

Fisa tehnica

Marime cm:

4

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

China

Greutate totala gr.:

94

Greutate grame:

88

Material:

Cristal

Sferă de cristal Feng-Shui violet -- 4 cm

25,00 lei 23,13 lei