0
  • -7,5%
  • 7,5%

Suport pentru yoga - bloc -- 22.7x15x10 cm

138,75 lei
150,00 lei
Cu TVA
Pentru poziția în mâini (Adho Muhka Vrksasana) - aduce ușurare la articulațiile mâinii și încheieturii mâinii.

Aceste blocuri de yoga sunt folosite în ș.a.m.d. Iyengar, Anusara, Ashtanga, Restorative și Power Yoga. Ele sunt folosite în principal pentru sprijin în backbends și pentru a le plasa sub mâini în pozițiile în picioare. Ele sunt de asemenea folosite ca un instrument în fizioterapie.

Materiale naturale - inodor - margini și colțuri rotunjite pentru o utilizare confortabilă - ușor elastice, dar rezistente - greutate redusă - antiderapante.


Recoltare ecologică – Pluta este un material 100% natural, regenerabil, reciclabil și biodegradabil, care se obține printr-un proces de recoltare ecologic. .

Colectarea manuală pentru o durată de viață lungă – Copacii nu sunt tăiați pentru a recolta plută, mai degrabă, scoarța este recoltată manual la fiecare 9 ani. Stejarii de plută pot trăi până la 300 de ani!.

Susținerea unei mari biodiversități – Aproximativ 6,6 milioane de hectare de păduri mediteraneene de plută se întind în Portugalia, Spania, Algeria, Maroc, Italia, Tunisia și Franța. Aceste păduri de stejar susțin unul dintre cele mai ridicate niveluri de biodiversitate forestieră din lume, al doilea după pădurea tropicală amazoniană.Întreținere: curățați cu o cârpă caldă și umedă.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

2127

Fisa tehnica

Marime cm:

22.7x15x10

Tara de Origine:

Portugalia

Greutate totala gr.:

920

Material:

Plută

Suport pentru yoga - bloc -- 22.7x15x10 cm

150,00 lei 138,75 lei