0
  • -7,5%
  • 7,5%

Boluri cântătoare de cristal Alb 7 Chakra set 432 Hz + pungi

6.993,00 lei
7.560,00 lei
Cu TVA
Acest set, acordat cu A la 432 Hz, a fost selectat pe baza celor șapte tonuri de chakre și nu pe dimensiune. Prin urmare, este posibil ca setul să conțină mai multe boluri de aceeași dimensiune.

Acest set este format din:
1 bol cântător A-tone 25 cm + o husă profesională personalizată și căptușită (nr. prod. A1721)
1 bol cântător B-tone 30 cm + husă profesionistă personalizată căptușită (prod. nr. B1722)
1 bol cântător C-tone 30 cm + husă profesională personalizată și căptușită (prod. nr. C1722)
1 bol cântător D-tone 25 cm + husă profesională personalizată și căptușită (prod. nr. D1721)
1 bol cântător E-tone 30 cm + husă profesională personalizată și căptușită (prod. nr. E1722)
1 bol cântător F-tone 30 cm + husă profesională personalizată și căptușită (prod. nr. F1722)
1 bol cântător G-tone 25 cm + husă profesionistă personalizată și căptușită (nr. prod. G1721)
7 ciocănele (similar cu numărul de articol 1716)
7 inele de stabilitate din cauciuc
Extra: 1 ciocan de cauciuc (număr de articol 1715)

Scala muzicală “C D D E F G A B” este legată de chakrele noastre:
C: chakra 1 - chakra rădăcină
D: a 2-a chakră - chakra sacrală
E: a 3-a chakră - chakra plexului solar
F: A 4-a chakră - Chakra inimii
G: Chakra a 5-a - Chakra gâtului
A: a 6-a chakră - chakra frunții

Informații suplimentare:
Există șapte note muzicale care corespund celor șapte culori ale curcubeului, iar acestea sunt legate de cele șapte chakre principale, centrele energetice situate de-a lungul vertebrelor. Toate Chakrele posedă o frecvență de rezonanță diferită. Tonurile pure ale bolurilor de cristal produc un câmp sonor vibrațional care rezonează cu centrele energetice ale corpului (Chakras) și cu zonele fizice corespunzătoare. bolurile de cristal acționează direct asupra chakrelor noastre și facilitează echilibrul și conștiința superioară, precum și vindecarea în Chakre.

Sunetul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a trezi, îmbunătăți și acorda fiecare Chakra, în multe culturi. Deoarece fiecare chakră este de natură vibrațională și rezonează la frecvențe diferite, există ‘sunete de semințe‘specifice, cântece și tonuri folosite în aceste scopuri. Unul dintre cele mai populare sisteme de terapii de vindecare prin sunet este utilizarea unor tonalități specifice pentru a trezi sau acorda, fiecare Chakra. Sistemul occidental modern de muzică se bazează de fapt pe derivații antice ale sunetului și înălțimii, în aliniere cu ceea ce anticii numeau ‘Armonii universale.’ Era de comun acord că frecvențe, înălțimi și armonii diferite, pot oferi diferite calități de vindecare, precum și opusul! Aceste niveluri de înțelegere pot dura zeci de ani pentru a le înțelege cu adevărat și a le integra în propria noastră ‘cunoaștere. Așa că nu vom intra prea adânc în ele aici.

432 Hertz (Hz)
Sunetul și muzica constau din vibrații. Cu cât este mai mare numărul de vibrații pe secundă, cu atât este mai înalt tonul. Unitatea de măsură pentru acest lucru este Hertz (Hz). 432 Hz este "tonul natural" al universului. Acest ton este împletit în natură, în matematică, în orbitele planetare, în întregul univers. Toată muzica clasică a lui Bach, Brahms și așa mai departe a fost compusă și a fost interpretată inițial folosind 'standard' La pe 432Hz. Nu numai că 432 Hz este mai plăcut pentru ureche, dar asigură și o rezonanță armonioasă a întregii tale 'ființe' cu planeta noastră și cu universul. Această rezonanță naturală duce la o mai mare bunăstare atât a corpului, cât și a minții.
C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz
Nu numai că tonurile acordate pe scara de 432 Hz sunt mai plăcute la ureche, dar asigură și o rezonanță armonioasă a întregii tale 'ființe' cu planeta noastră și cu universul. Această rezonanță naturală duce la o mai mare bunăstare atât a corpului, cât și a minții

* O deviație de până la 2 Hz în plus sau în minus, este considerată normală

Aceste boluri cântătoare de cristal sunt fabricate din cristal de cuarț aproape 100% pur, un element natural. Cristalul este încălzit la 4.000 de grade Fahrenheit (2.200 de grade Celsius) și turnat într-o matriță. Deoarece și corpul nostru este alcătuit dintr-o structură cristalină, folosirea bolurilor cântătoare din cristal de cuarț pentru vindecare și meditație ne permite să răspundem mai rapid și mai favorabil la sunet ca terapie. Acesta este motivul pentru care cristalele sunt un element cheie în multe practici diferite de vindecare din medicina holistică.
Atentie! Orice proprietăți de vindecare prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

5.110,63 lei
5.818,25 lei
6.993,00 lei


1729/3

Fisa tehnica

Marime cm:

25-30

Marime cm:

Set

Greutate totala gr.:

25580

Material:

Cristal

Culoare:

Alb

Boluri cântătoare de cristal Alb 7 Chakra set 432 Hz + pungi

7.560,00 lei 6.993,00 lei