0
  • -7,5%
  • 7,5%

Bol de cristal cântător clar F-tone 432 hz + geantă -- 18cm

1.378,25 lei
1.490,00 lei
Cu TVA
Cuvea de cristal pentru cântat, acordată la Fa - se livreaza cu o geantă de transport, două sonerii și un inel de stabilitate din cauciuc.

bolurile cântătoare din cristal, lucrate cu măiestrie, produc sunete minunate și puternice. Fabricat din cristale de cuarț pure sub formă de pulbere încălzite la câteva mii de grade, procesul de încălzire integrează particulele pentru a forma fiecare bol. Acordate pe note muzicale specifice, dimensiunea bolului influențează tonul—bolurile mai mici creează note mai înalte, în timp ce cele mai mari produc tonuri mai joase. Tonurile mai înalte înalță și curăță, în timp ce tonurile mai joase promovează relaxarea și împământarea, deși efectele pot varia în funcție de individ.

Vă rugăm să rețineți: NU plasați niciodată capul cuiva în interiorul unui bol de sunet, sau să îl loviți prea tare în apropierea capului unei persoane. Păstrați o distanță de siguranță între mai multe boluri pentru a evita vibrațiile care le-ar putea sparge. În plus, întrebați despre potențialul disconfort dacă cineva are în corp ace metalice sau articulații sferice din oțel inoxidabil în timp ce folosește bolul din apropiere.

O abatere de până la 2 Hz mai mult sau mai puțin este considerată normală.

Pentru a le explora sunetele unice, încercați diferite ciocănele, cum ar fi cele din cauciuc, piele, pâslă sau lână. Nu folosiți niciodată bețe de lemn, deoarece pot afecta aceste boluri vulnerabile. Fiecare ciocan produce un sunet și o vibrație distincta, ghidându-vă să îl alegeți pe cel potrivit pentru efectul dorit. Un ciocan de piele de căprioară și unul de cauciuc sunt incluse cu acest articol.

Atunci când comandați un bol cu o singură notă, fiți conștienți de faptul că acesta poate produce un sunet plat sau ascuțit din cauza rarității notelor perfect acordate. Dimensiunile bolurilor pot corespunde mai multor note, în funcție de factori precum greutatea, înălțimea pereților și grosimea, iar notele atribuite dimensiunilor bolurilor pot varia în funcție de procesul de fabricație și de precizia acordării.

Combinarea bolurilor de cristal poate crea armonici, generând efecte diferite asupra persoanelor în funcție de circumstanțele în care se află. În mediile terapeutice, aceste boluri ajută la reechilibrare și armonizare, dar este recomandat să nu sune bolul în mod continuu mai mult de 15-20 de minute pentru a evita supraîncărcarea energetică. Mențineți întotdeauna intenții pozitive atunci când sunați bolul, deoarece acesta devine o extensie a dumneavoastră în timpul procesului.

Chakrele specifice pot fi vizate prin utilizarea bolurilor acordate în mod corespunzător: Primul (C) - împământare; al doilea (D) - creativitate și sexualitate; al treilea (E) - stimă de sine și prosperitate; al patrulea (F) - dragoste și sănătate; al cincilea (G) - comunicare și creativitate; al șaselea (A) - intuiție, dezvoltare psihică; al șaptelea (B) - conectare spirituală.

Tonurile bolului de cristal pot fi îmbunătățite prin vocalizare, combinându-le cu puterea gândului sau cu afirmații pozitive. Pregătirea cu un exercițiu de respirație și vizualizări ajută la crearea atmosferei potrivite înainte de a suna bolul. Afirmațiile ar trebui să fie enunțate pozitiv la timpul prezent pentru a facilita schimbarea dorită în energie și conștiință.

Loviți ușor bolul în apropierea marginii superioare și urmăriți sunetul în jurul bolului cu bagheta sau cu ciocanul pentru tonuri extinse și mai puternice. Aveți încredere în intuiția dumneavoastră în ceea ce privește mișcarea și intențiile în timp ce utilizați bolul.

432 Hertz (Hz)
Sunetul și muzica sunt formate din vibrații. Cu cât este mai mare numărul de vibrații pe secundă, cu atât este mai înalt tonul. Unitatea de măsură pentru acest lucru este Hertz (Hz). 432 Hz este "tonul natural" al universului. Acest ton este împletit în natură, în matematică, în orbitele planetare, în întregul univers. Toată muzica clasică a lui Bach, Brahms și așa mai departe, a fost compusă și a fost interpretată inițial folosind 'standardul' A (=A4) pe 432Hz. Seria noastră de “432 Hz” boluri cântătoare de cristal “432 Hz” este, de asemenea, acordată în acest mod.

Nu numai că notele din scara 432 Hz sunt mai plăcute pentru ureche, dar asigură și o rezonanță armonioasă a întregii tale ființe cu planeta noastră și cu universul. Această rezonanță naturală duce la o mai mare bunăstare atât a corpului cât și a minții.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

18126

Fisa tehnica

Marime cm:

18

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

China

Greutate totala gr.:

1800

Material:

Cristal

Ton:

F

Bol de cristal cântător clar F-tone 432 hz + geantă -- 18cm

1.490,00 lei 1.378,25 lei