0
  • -7,5%
  • 7,5%

Oul de Yoni din cuarț roz -- 2.5x4cm

69,38 lei
75,00 lei
Cu TVA
Yoni este un termen din sanscrită care o simbolizează pe zeița hindusă Shakti. Shakti este reprezentarea puterii feminine și este considerată Mama Divină. Potrivit textelor tantrice, energia yoni este sursa vieții. Pentru a echilibra zona planșeului pelvian, se poate folosi un ou yoni. Un ou yoni este un ou de cristal care se introduce în vagin. Exercițiile cu oul întăresc podeaua pelviană și pot aduce mai multă vitalitate și sensibilitate. De asemenea, folosirea oului poate ajuta la prevenirea incontinenței și la generarea energiei sexuale.

NB: Ouăle Yoni nu pot fi returnate sau schimbate din motive de igienă.

Calități ale cuarțului roz
Cuarțul roz promovează blândețea, bunătatea și (auto)iubirea. Este o piatră liniștitoare atunci când aveți dureri (emoționale) și vă sprijină să vă deschideți și să vă recăpătați încrederea.(*)

Pregătirea pentru utilizare:

Înainte de a folosi oul pentru prima dată, cel mai bine este să îl dezinfectați punându-l în apă fierbinte (aproape clocotită) timp de aproximativ cinci minute. Nu fierbeți oul deoarece acesta se poate sparge. Data următoare, puteți curăța oul cu săpun blând și apă caldă. Nu uitați să curățați și gaura mică.

Oul este găurit astfel încât să puteți introduce o sfoară prin el și să o puteți scoate din nou cu ușurință. Cel mai bine este să folosiți ață dentară (fără mentol) în acest scop.
Spațiu, timp și intimitate
Asigurați-vă că aveți la dispoziție un spațiu plăcut, cu suficientă intimitate, pentru a vă putea relaxa bine. De asemenea, asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a exersa. Dacă este necesar, temperați oul cu apă caldă.

Cum se utilizează
Inserție
Întindeți-vă pe pat într-o poziție relaxată și așezați pentru scurt timp oul pe burtă pentru a-l încălzi la temperatura corpului. Lasă-ți corpul să se obișnuiască cu oul, masând cu el mușchii din jurul vaginului. Acest lucru pune în mișcare circulația și vă face să vă relaxați. Apoi, lăsați oul să se odihnească cu partea rotunjită împotriva gurii vaginale. Dacă totul merge bine, veți simți automat momentul potrivit pentru a introduce ovulul. Nu împingeți, deoarece acest lucru vă va face să acumulați tensiune.
Exerciții
Nu faceți exerciții fizice prea lungi la început. Zece până la cincisprezece minute sunt suficiente. Puteți pur și simplu să continuați să faceți lucrurile zilnice sau să începeți să meditați, dar puteți face și exerciții specifice cu oul.
Exemplu de exerciții:
Introduceți oul Yoni culcat și acum încercați să mișcați oul în sus și în jos înclinându-vă pelvisul în sus și apoi în jos. Nu uitați să continuați să respirați ușor în timp ce faceți acest lucru.
Nu folosiți oul yoni cu:
- Sarcina
- Menstruația
- O infecție a vezicii urinare
- Un dispozitiv intrauterin (atunci folosiți doar oul fără șnur)

Nu vă faceți griji dacă se rupe șnurul. Oul poate oricând să iasă prin ghemuire, tuse sau strângând puțin.

* Aceste informații nu au fost dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților. Orice proprietăți curative prezentate nu au în niciun caz rolul de a înlocui diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante14192

Fisa tehnica

Marime cm:

2.5x4

Greutate grame:

±35

Material:

Piatră preţioasă

Oul de Yoni din cuarț roz -- 2.5x4cm

75,00 lei 69,38 lei