0
  • -5%
  • 5%

Flacon VitaJuwel Diamonds -- 33 cm

1.529,50 lei
1.610,00 lei
Cu TVA
Foițe de diamant - cristal de stâncăAcest flacon VitaJuwel vă oferă posibilitatea de a vă bucura de apa cu pietre prețioase oriunde și oricând doriți. Fiolele cu pietre prețioase VitaJuwel sporesc vitalitatea apei potabile într-un mod natural până la nivelul apei pure de izvor. Fiecare piatră prețioasă este lucrată manual în mod tradițional de către maeștrii sticlari printr-o metodă artizanală, brevetată. Se folosesc exclusiv pietre prețioase tranzacționate echitabil și sticlă de Boemia fără plumb.


Avantaje
Pietrele prețioase nu trebuie să fie puse direct în apă. Flaconul păstrează apa în siguranță de eventualele impurități ale pietrelor prețioase contaminate Nu mai este nevoie de curățarea pietrelor prețioase care necesită mult timp. Acest dispozitiv le păstrează luminoase și strălucitoare. VitaJuwel este igienic, convenabil și perfect conceput.
Foițe de diamant - cristal de stâncă.

Diamantele sunt cei mai buni prieteni ai iubitorilor de pietre prețioase! Se credea că cea mai prețioasă piatră de pe pământ canaliza energia divină, rezervată doar regilor și reginelor. Clienții noștri spun că nicio altă apă cu pietre prețioase nu are un gust la fel de intens și apolinic ca acest amestec exclusiv. Încercați-o o dată și nu veți mai bea niciodată apă obișnuită de la robinet. Este, de asemenea, un cadou perfect pentru acea persoană specială pe care o prețuiți cel mai mult în viața dumneavoastră – este la fel de unică precum un inel sau un colier cu diamante!

Mod de utilizare:
Umpleți decantorul VitaJuwel cu apă potabilă obișnuită. Așezați o fiolă cu pietre prețioase VitaJuwel în decantorul umplut cu apă și așteptați 7-10 minute. Apa devine din nou plină de energie și vitalitate. Diamantele VitaJuwel Diamonds nu se poate spăla în mașina de spălat vase. Vă recomandăm să curățați flaconul și decantorul cu apă călduță și esență de oțet. .

Pahare asortate recomandate:
Nr.art.: 76210 Mythos flower of life gold.
Nr.art.: 76216 Mythos flower of life platinum.
Nr.art.: 76110 Jasmin floare a vieții gold
Nr.art.: 76120 Jasmin floare a vieții multicoloră
Nr.art.: 76130 Jasmin floare a vieții alb
Nr.art.: 76290 Set pahare de băut Chakra.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

VitaJuwel Wellness -- 33 cm
399,00 lei
399,00 lei
456,00 lei
Flacon VitaJuwel Fitness -- 33 cm
456,00 lei
456,00 lei


17704

Fisa tehnica

Marime cm:

33

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Cehia

Greutate totala gr.:

650

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Flacon VitaJuwel Diamonds -- 33 cm

1.610,00 lei 1.529,50 lei