1
  • -5%
  • 5%

Sticla Vitalwater-- 700 ml

256,50 lei
270,00 lei
Cu TVA
Sticlele Nature’s Design sunt fabricate din materiale 100% naturale care pot fi reciclate sau compostate: sticlă, plută, lemn, cauciuc, bioplastic. Capacul acestei sticle este realizat din lemn de pin de piatra elvețian . Cu simbolul Floarea Vieții pe fundul flaconului.

Sticlă ( de sticlă ) de 700 ml, potrivită până la 70°C / 158° F
Material: manșon de plută, sticlă de sticlă fără plumb, capac din lemn de pin de piatră elvețian, capac interior din oțel inoxidabil și sigiliu din bioplastic.
Producție: Fabricat manual.
Floare de viață: Alb.

Hidratati-va ecologic, fără deșeuri de pastic!
Manșonul din plută protejează sticla de sticlă împotriva deteriorării. De asemenea, asigură izolarea, permițând ca orice băutură să își păstreze temperatura mai mult timp..
Orice parte a sticlei care se uzează sau se pierde poate fi achiziționată individual. Acest lucru prelungește durata de viață a sticlei dumneavoastră Nature’s Design, fără impact suplimentar asupra mediului.
Toate piesele sticlei sunt reciclabile.
Toate produsele ND sunt fabricate în Europa.

Floarea Vieții de la baza sticlei (în exterior) este arsă in la o temperatură de aproximativ 600°C și apoi acoperită cu un strat de protecție sigur pentru alimente. În principiu, se poate spala în mașina de spălat vase. După 500 până la 1000 de spălări în mașină și în funcție de duritatea apei și de detergent, simbolul poate începe să se estompeze.
Acumularea de calcar se îndepărtează cel mai bine cu apă caldă și o lingură de acid citric sau oțet*. Umpleți paharul afectat cu un amestec de apă caldă și acid citric / oțet și lăsați-l să stea timp de 12 ore. Ulterior, uscați bine și lustruiți. Repetați procesul după cum este necesar.
* Vă rugăm să folosiți detergenți cu acid citric și oțet numai în interior, deoarece acidul poate ataca floarea vieții *.

Floarea Vieții este unul dintre cele mai puternice simboluri din geometria sfântă. Este o metaforă străveche pentru legătura dintre toate formele de viață din Univers. În multe culturi a fost cunoscut acest simbol si este utilizat pe scară largă pentru a vitaliza și stabiliza alimentele și fluidele. Forma și puterile sale simbolice sunt transferate și vor rezona în fluide.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

Sticla Vitalwater -- 500 ml
213,75 lei
213,75 lei


71221

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Portugalia

Greutate totala gr.:

502

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Continut ml:

700

Sticla Vitalwater-- 700 ml

270,00 lei 256,50 lei