Politica de Returnare și Rambursare

Informații importante privind procesul de returnare și rambursare:

Dreptul de Retur: Aveți 14 zile la dispoziție să returnați produsul începând din momentul în care primiți coletul.

Rambursarea Banilor: După ce produsul returnat ajunge la noi în depozit și este verificat de către colegii noștri, rambursarea banilor se va face în termen de 30 de zile calendaristice.

Taxă de Anulare: Bucurați-vă de comoditatea de a anula o comandă fără nicio taxă suplimentară.

Costul Returului: Returul este complet gratuit pentru dvs.

Instrucțiuni Detaliate pentru Returnare:

Formularul de Returnare Online: Vă rugăm să accesați formularul de returnare pe care l-ați primit în e-mailul nostru, trimis împreună cu factura. Acesta vă va ghida pas cu pas prin procesul de returnare.

Ambalarea Produsului: Asigurați-vă că produsul este în aceeași stare în care l-ați primit și ambalați-l în coletul original.

Trimiterea Coletului: Pentru returnarea produsului, vă rugăm să utilizați un punct pickup Packeta. Toate detaliile amănunțite, precum și adresa exactă a punctului pickup, se regăsesc în formularul de retur.

Dacă întâmpinați dificultăți în accesarea formularului de returnare din e-mail sau doriți o copie descărcabilă a acestuia, click aici.

Procesarea Rambursării: Pentru a vă putea returna suma corespunzătoare produselor returnate, este necesar să ne furnizați detaliile unui cont bancar.

Vă rugăm să ne trimiteți următoarele informații:

Numele și prenumele titularului contului.

Numărul de cont IBAN.

Numele băncii.

Odată ce primim aceste informații și produsul returnat este verificat în depozitul nostru, vom iniția procesul de rambursare. Suma datorată vă va fi transferată în contul furnizat în termen de 30 de zile calendaristice.

Vă asigurăm că toate detaliile bancare furnizate vor fi tratate cu strictă confidențialitate și vor fi utilizate exclusiv pentru procesarea rambursării.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la  0755 356 356 sau contact@tala.ro

SC JAZNEX PROD SRL se străduie să ofere produse de foarte buna calitate. Inainte de a face o comanda, parcurgeți cu atenție toate informațiile și imaginile ce însoțesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa , și verificati dacă produsul corespunde necesităților dumneavoastra din toate punctele de vedere.

Dacă totuși detaliile furnizate nu va sunt suficiente , contactati-ne la adresa de e-mail sau la nr de telefon afișate pe prima pagina a site-ului. Va stăm la dispoziție cu orice alte informații pe care le solicitați.

SC JAZNEX PROD SRL nu este responsabil pentru defectele rezultate din folosirea neadecvata sau agresarea produselor. Toate produsele noastre vin însoțite de o serie de recomandări pentru menținerea lor în perfectă stare și gata de folosit pentru o perioada lungă de timp.