2
  • -7,5%
  • 7,5%

Set de masaj pentru corp, față, mâini și picioare -- 175 g

92,50 lei
100,00 lei
Cu TVA
Set de masaj format din 3 instrumente de masaj manual realizate din lemn de santal.
Se livrează într-o pungă din bumbac natural.

Triangle Finch Massager – Masaj pentru picioare sau față , masaj corporal
Forma acestui aparat de masaj triunghiular seamănă cu cea a unei cinteze, de unde și numele său Finch Massager. Laturile mai lungi ale acestui instrument de masaj pot fi folosite pentru a stimula meridianele prin ‘răzuire’ de exemplu, brațele și picioarele. Părțile rotunde ale capului pot fi folosite pentru a masa punctele de presopunctură de pe corp, față și picioare. Există multe terminații nervoase pe tălpile picioarelor umane care se conectează la organe. Masajul regulat (al picioarelor) poate favoriza digestia și metabolismul organismului, dragarea viscerelor și promovarea circulației sângelui.

Masajator încrucișat – masaj la picioare si masaj de acupresiune
Maserul încrucișat poate fi folosit pentru masajul picioarelor, pentru a masa diferite părți ale meridianelor piciorulus și pentru a stimula punctele de acupunctură ale acestuia. Acest lucru ridică în mod eficient stagnarea qi-ului și îmbunătățește circulația atât a sângelui, cât și a vaselor limfatice, digestia, drenajul și relaxarea generală.

Bila de masaj hexagonală – masaj de mână ; masaj corporal
Frecarea și rularea mingii de masaj hexagonal în mână promovează fluxul sanguin în mână, ceea ce poate ameliora oboseala mâinii și poate îmbunătăți flexibilitatea mâinii. De asemenea, cu ajutorul forței mâinii, mingea de masaj poate fi presată împotriva punctelor de acupunctură ale întregului corp, pentru a stimula meridianele și a susține vitalitatea organismului

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

12099

Fisa tehnica

Greutate totala gr.:

200

Greutate grame:

175

Material:

Lemn

Set de masaj pentru corp, față, mâini și picioare -- 175 g

100,00 lei 92,50 lei